Emir Tours

Home / Emir Tours

 Emir Tours

Emir Tours – Voor al uw reizen naar de Verenigde Arabische Emiraten (o.a. Dubai en Abu Dhabi), Oman, Qatar en Jordanië

 

Abu Dhabi

Emir Tours - Abu Dhabi

 Abu Dhabi wil graag laten zien dat er naast Dubai nog meer te beleven is in de Emiraten. En dat lukt! Wat dacht u van een wereldstad waar de mix van een adembenemende skyline en de traditionele souks, kleermakers en heerlijke locale restaurants continu voor verbazing zorgt. De stranden zijn hier nog heerlijk rustig. In Abu Dhabi maakt u kennis met een rijk land maar met een hoge mate van een authentiek karakter.

Dubai
Emir Tours - Dubai

 Dubai, van klein vissersdorp tot een grote wereldstad. In Dubai bruist het!  Van alles vindt u hier het hoogste, het grootste en het meest spectaculaire,  u moet dit zelf zien!  Het is een levend sprookje uit 1001 nacht de traditionele souks en de sheikhs nog traditioneel gekleed in de witte jurken. Maar ook de meest bekende en luxe warenhuizen in de grote malls. En wat dacht u van een dagje heerlijk relaxen aan de witte stranden.

Oman
Emir Tours - Oman

Oman, is nog onontdekt door toeristen, maar het land zult u zeker verbazen, naast ruige bergen, oases, rode zandduinen, zoutvlakten, watervallen en vruchtbare heuvels. Vindt u ook eindeloze stranden en schilderachtige havenplaatsen. U vindt er verschillende zeeschildpadden en u kunt er uitstekend duiken. Oman is nog een authentieke bestemming waar de bevolking zeer gastvrij is. Een vakantie die u niet zult vergeten!

Overige Emiraten
Emir Tours - Overige Emiraten

 Ook de kleinere Emiraten zijn de moeite van een bezoek waard! Het ruige Hajjar gebergte zorgt voor prachtige uitzichten. Tochten door een steeds veranderende woestijn, en een diner bij de bedoeïnen een ervaring om nooit te vergeten.Maar ook hier vindt u de grootste malls waar prima geshopt kan worden! En u kunt hier prima heerlijk relaxen aan prachtige witte stranden!