Incentive Dubai

Home / Incentives / Incentive Dubai

Incentive Dubai
Incentive Dubai
Incentive Dubai
Incentive Dubai

Incentive Dubai

Dubai staat voor een overdaad aan luxe, sjeiks, woestijn, kamelen en souks. Uw relaties zullen ongetwijfeld onder de indruk zijn en een onvergetelijke tijd beleven!
Van een kleine nederzetting aan de Perzische Golf is Dubai uitgegroeid tot één van de meest populaire bestemmingen. Tussen eindeloze woestijnen ligt de stad die ongekende mogelijkheden biedt. De stad is volop in ontwikkeling en de meest spectaculaire plannen worden hier uitgevoerd. Wereldberoemd is het project Palm Island, het eilandenproject in de vorm van een palm.

Maar ook de oude stad is zeker een bezoek waard. Een bezoek aan de traditionele moskeeën en gezellige souks mag niet ontbreken. De diversiteit aan lokale producten is enorm en het is tevens een leuke manier om wat meer te weten te komen over de lokale bevolking. Naast de souks is Dubai ook bekend om de enorme shopping malls, de mogelijkheden zijn ongekend en de meest exclusieve merken zijn hier taxfree te verkrijgen. Maar er valt nog veel meer te beleven!

Mogelijkheden incentive Dubai

– Met 4×4 jeeps door de woestijn racen
– Sandboarden in de woestijn bij zonsondergang
– Overnachten in een bedoeïenententenkamp in de woestijn onder de heldere sterrenhemel
– Spectaculaire rondvlucht met een watervliegtuig
– Ontdek het indrukwekkende bouwproject ‘The World’ van dichtbij vanuit een catamaran
– Skiën in de Emirates Mall, hier kan het allemaal!
– Stijlvol dineren op een luxe boot die over de Creek van Dubai vaart
– Ferrari World in Abu Dhabi
– Bezoek aan de Sjeik Zayed Moskee in Abu Dhabi, de grootste moskee van de Emiraten, de op zeven na grootste moskee ter wereld
– Tevens wordt jaarlijks in Abu Dhabi de Formule 1 Grand Prix van Abu Dhabi verreden op het Yas Marina Circuit. Check hier de Formule 1 kalender
– Een High Tea in het indrukkwekende zeven sterren Hotel Burj Al Arab mag eigenlijk niet ontbreken tijdens uw verblijf in Dubai. De Burj Al Arab is hét symbool van Dubai!