Incentive Jordanië

Home / Incentives / Incentive Jordanië

Incentive Jordanië
Incentive Jordanië
Incentive Jordanië
Incentive Jordanië

Incentive Jordanië

Jordanië is één van de meest fascinerende landen van het Midden-Oosten. Ondanks dat het land voor bijna negentig procent uit woestijn bestaat valt er heel wat te beleven!
De vriendelijke en gastvrije bevolking heet u van harte welkom en laat u graag kennis maken met alle schatten van het land. Hoogtepunt is natuurlijk het ‘wereldwonder’ Petra, de rood/roze stad, door de Nabateeërs in de rotsen uitgehakt. U weet niet wat u ziet, wanneer u na een wandeling door de nauwe toegangskloof oog in oog staat met ‘El Khazneh” (de schatkamer). Maar ook is er Jerash, de enorme Romeinse stad in het noorden. En niet te vergeten de onmetelijke woestijn Wadi Rum.
Amman, de hoofdstad van Jordanie, beschikt over vele winkelcentra en ook zijn hier in de loop van de tijd steeds meer goede restaurants en vijfsterrrenhotels gekomen. Geen wonder dus dat Amman van een stil dorpje langzaam verandert in een drukbezochte metropool.

Mogelijkheden incentive Jordanië

– Met 4×4 jeeps door de Wadi Rum woestijn scheuren
– Arabische avond in een Nomaden kamp
– Shoppen in een van de vele winkelcentra in Amman
– Overnachten onder de heldere sterrenhemel in een bedoeïentent
– Stadstour door Amman met een afsluitend diner in een van de toprestaurants
– Kamelentocht door de woestijn
– 1001 nacht thema avond
– Lunchen in de Koninklijke Stallen
– Bezoek één van de zeven wereldwonderen; de verscholen stad Petra
– Snorkelen tussen het prachtige koraal in Aqaba
– Dobberen in de Dode Zee
– Bekijk de indrukwekkende ruïnes van Jerash
– Verras uw gezelschap met een sunset cocktail, middenin de woestijn, met live muziek van een professionele pianist op een vleugel!

Denk ook aan andere mysterieuze bestemmingen als Marrakech en Istanbul. Staat hierboven iets opgenoemd wat u bevalt, of heeft u andere ideeën? Neem contact met ons op en we bekijken samen de mogelijkheden.