Vakantiereizen

Home / Vakantiereizen

Vakantiereizen

Niet alleen zakelijk, maar ook privé  is het mogelijk om uw reizen uit te besteden aan ons. Wij bieden een breed pakket vakantiereizen aan. Van cruisen door Noorwegen, naar genieten van de grootste en overwelmende gebouwen in New York, tot het genieten van de zon tijdens een welverdiende vakantie in bijvoorbeeld Dubai. wij kunnen het regelen voor u. Hieronder vindt u wat we onder andere allemaal kunnen verzorgen voor u.

Cruisen

Cruisen

In samenwerking met Cruise Travel bieden wij u vele gerenommeerde cruisemaatschappijen aan. Dat betekent voor u dat er nauw contact is met de rederijen zelf en wij u gegarandeerd het beste aanbod kunnen doen. U kunt bij ons kiezen uit 27 rederijen en meer dan 200 schepen van 3 tot 6 sterren. Er is altijd een cruise die bij u past.

Emir Tours

vakantiereizen

Emir Tours is als onderdeel van Total Travel uw reisspecialist voor de Verenigde Arabische Emiraten (o.a. Abu Dhabi en Dubai), Oman, Qatar en Jordanië. Emir Tours heeft een veelzijdig en kwalitatief aanbod van reizen. Van een ontspannen privé strandvakantie, een op maat gemaakte rondreis tot een incentive voor uw klanten of medewerkers.

Maatwerkreizen

maatwerkreizen

Wij verzorgen tevens ook alle denkbare maatwerkreizen. Of u nu op een roadtrip wilt met de camper door Canada, uw huwelijksreis wilt vieren op het altijd zonnige Hawaï, of foto’s wilt maken van de flora en fauna in Brazilië ,wij kunnen u assisteren met het bedenken en maken van een perfecte maatwerkreis.

Op vakantie

Vakantiereizen

Wij verzorgen ook uw vakantiereis. Wilt u een luxe vakantie naar Mauritius of Dubai. Of liever wat avontuurlijker met een op maat gemaakte rondreis door de Verenigde Staten of Oman. Alles is mogelijk. U kunt telefonisch of per email contact met ons opnemen. U kunt ook direct een afspraak maken om uw wensen met ons te bespreken.