Maatwerkreizen

Home / Vakantiereizen / Maatwerkreizen

Maatwerkreizen

Maatwerkreizen

Maatwerkreizen

Maatwerkreizen

Maatwerkreizen

Naast normale vakantiereizen, verzorgen wij ook alle denkbare maatwerkreizen. U kunt individueel op een maatwerkreis, of met het hele gezin. Wij passen ons geheel aan aan uw budget en kijken wat de mogelijkheden ermee zijn. Of u nu naar Azië, Australië of Afrika wilt, alle continenten zijn mogelijk!

Experience Travel

Tegenwoordig mogen wij ons trots, als een van de enige in Nederland, agent noemen van Experience Travel. Experience Travel staat al jaren bekent als de specialist  op het gebied van luxe maatwerkreizen.Door middel van een groot arsenaal aan mogelijkheden en bestemming maken ze van uw vakantie aan absolute droomreis. Dit zorgt er voor dat Experience Travel een schitterende aanvulling vormt op ons reeds bestaande aanbod. Geef uw eisen aan ons door en wij creëren een onvergetelijke maatwerk reis voor u!

Rondreis

Een rondreis is de beste manier om zoveel mogelijk van een bepaald land of continent te zien in een zo’n kort mogelijk tijdsbestek. Elke dag wordt u wakker in een andere regio en kunt u genieten van de nieuwe omgeving. Wilt u bijvoorbeeld op een roadtrip met de camper in Canada, of door Afrika rondreizen? Dit kan tot in de puntjes geregeld worden. Geef ons uw eisen en wensen aan, dan regelen wij een fantastische rondreis voor u!

Huwelijksreis

Bent u net getrouwd en wilt u op huwelijksreis? Daarmee kunnen wij u verder helpen. Geniet volop van uw huwelijksreis door de organisatie compleet uit handen te geven. Beleef de liefde en romantiek zonder u ergens druk over te hoeven maken. Wat dacht u van een weekje Malediven, liggend op een van de parelwitte stranden, of genieten van de zon op Hawaï?  Wij houden rekening met uw wensen en regelen de beste hotels voor u. Neem gerust contact met ons op om de verschillende mogelijkheden te bespreken.