Dienstverlening

Home / Zakenreizen / Dienstverlening

Dienstverlening
Dienstverlening
Dienstverlening
Dienstverlening
Dienstverlening

De meeste van onze klanten maken graag gebruik van onze full-service dienstverlening op het gebied van zakenreizen. Toch is er ook een klein aantal klanten, dat met wat minder service genoegen neemt en het één en ander zelf doet.
Beide ‘service levels’ sluiten precies aan bij wat wij voor onze klanten willen: dienstverlening die naadloos aansluit bij de klant. Daartoe hebben wij zelfs drie ‘service levels’ waaruit u kunt kiezen en mee kunt besparen.

1. Total Service – ons full-service  zakenreismanagement, waarbij onze specialisten iedere aanvraag volledig tegen het licht houden om een zo efficiënt mogelijke reis te boeken. Voor iedere aanvraag wordt een offerte uitgebracht met ten minste één en bij voorkeur twee alternatieven. Tevens wordt er gekeken waar er eventueel voordeel valt te halen uit een contract met een airline etc.
2. Total E-Travel – u boekt als klant direct in ons systeem met behulp van de zeer geavanceerde booking-tool van Amadeus (E-Travelmanagement), maar wij kijken over uw schouder mee of er misschien toch nog te besparen valt op de gewenste route en data.
3. Basic E-Travel – u boekt als klant direct in ons systeem met behulp van de zelfde geavanceerde booking-tool als bij Total E-Travel, echter vindt er verder geen check meer plaats en sturen wij u nadat u heeft geboekt direct uw e-ticket.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden en de voorwaarden van de diverse service levels.