Reisverzekering

Home / Zakenreizen / Reisverzekering

reisverzekering

Reisverzekering

Een reisverzekering voor een vakantie is bijna vanzelfsprekend, maar nog steeds gaat een groot deel van de zakenreizigers onvoldoende verzekerd op reis.
Uiteraard is dat niet nodig en daarom bieden wij ook voor de zakenreiziger de juiste verzekeringen. Passend bij u en uw onderneming.
Aangezien kwaliteit bij ons voorop staat, bieden wij u verzekeringen aan van de Europeesche Verzekeringen.
Gaat u met enige regelmaat op reis, dan kan een doorlopende reisverzekering een uitkomst bieden. Het is tevens ook mogelijk iedereen die onder uw B.V. valt te verzekeren!

Indien u graag verzekerd wilt worden adviseren wij u graag! Hieronder vind u wat meer informatie over zakenreisverzekeringen:

Business Travel Insurance

Voor de zakenreiziger die regelmatig naar het buitenland gaat. Vakantiereizen zijn apart mee te verzekeren ook voor de inwonende partner en/of thuiswonende kinderen.

Deze verzekering dekt schade en kosten die het gevolg kunnen zijn van onvoorziene gebeurtenissen op reis. Ook biedt de verzekering dekking voor de kosten als gevolg van annulering of afbreking van de reis of vertrek vertraging (door middel van de uitbreiding annulering).

De Business Travel Insurance Individueel  is voor een ieder die zijn vaste woonplaats in Nederland heeft en staat ingeschreven in een Nederlands bevolkingsregister. De verzekering is bedoeld voor personen die tijdens de reis administratief, commercieel of toezichthoudend werkzaam zijn. Voor andere werkzaamheden kunnen premie en voorwaarden worden aangevraagd.

Tijdens zakenreizen is één assistent of één meereizend gezinslid gratis meeverzekerd.

Personal Service en Rechtsbijstand zijn niet van toepassing voor de assistent of gezinslid.

De voordelen van een Collectieve Business Travel Insurance op een rijtje:

Deze verzekering is een collectieve zakenreisverzekering en bestemd voor (dienstverlenende) bedrijven, overheid en non-profit organisaties, die haar medewerkers veelvuldig beroepsmatig vanuit Nederland naar het buitenland laten reizen.

Een pasklare zakenreisverzekering voor iedere onderneming.

Eén keer een BTI (Business Travel Insurance) aanvragen en geen zorgen meer over wel of niet verzekerd zijn. Het bedrijf sluit de verzekering af en alle werknemers en personen die op kosten van het bedrijf buitenlandse zakenreizen ondernemen zijn verzekerd. Waarheen en hoe vaak zij ook op reis gaan. Het geheel is ontworpen voor gemak en eenvoud. De Business Travel Insurance is geen standaard- maar een maatwerkproduct waarbij wij ernaar streven om de specifieke wensen van het bedrijf te vertalen in een polis op maat.

Onderstaand noemen wij een aantal voordelen en mogelijkheden van de Business Travel Insurance:

 • Wereldwijde actieve 24-uurs hulpverlening. Een telefoontje naar SOS International is voldoende voor onmiddellijke hulp
 • Dag en nacht, 7 dagen per week
 • Buitengewone kosten standaard meeverzekerd
 • Slechts één keer aanvragen. Eén keer aanvragen en elke reis is volledig verzekerd. Dat bespaart een tijdrovende administratie en extra poliskosten!
 • Voor alle beroepen. Business Travel Insurance is er voor alle beroepen uit handel, industrie, dienstverlening of overheid
 • Verzekering op maat. Vanuit een altijd verzekerde basisdekking vindt modulaire opbouw plaats

 

Optioneel

 • Binnenlandse zakenreizen (tenminste 24 uur)
 • Privé vakantiereizen van directie – staf (met name genoemd)
 • Dekking voor gestationeerden mogelijk
 • Annuleringskosten
 • Dekking voor, in het buitenland (Europa) woonachtige werknemers die in dienst zijn van een in Nederland gevestigd bedrijf
 • Buitenlandse vestigingen binnen Europa, waarvan het moederbedrijf in Nederland is gevestigd
 • Business Travel Insurance kent geen eigen risico
 • Het hele jaar door verzekerd. (werelddekking). Wanneer, hoe vaak en met hoeveel personen men ook vertrekt, men is gedurende het hele jaar doorlopend verzekerd
 • Praktisch pasjessysteem voor het hele bedrijf. Iedereen die voor het bedrijf naar het buitenland reist, ongeacht beroep of functie, mag gebruik maken van de Business Travel Card

Verzekeringsgebied

Deze verzekering is geldig in de hele wereld.

Voor de rubrieken Autohulp en/of Autohuur is de verzekering geldig in Europa, Egypte, Israël, Libanon, Marokko, Syrië, Tunesië en heel Turkije.

Verzekerden

De Business Travel Insurance Collectief is voor een ieder, mits ouder dan 16 jaar, die in Nederland woonachtig is en in opdracht van het bedrijf (verzekeringnemer) en/of op diens kosten zakenreizen naar het buitenland maakt.

De ene zakenreis is de andere niet

Zakenreizigers die internationale conferenties bezoeken, lopen andere risico’s dan specialisten die fysieke arbeid verrichten in het buitenland. En als medewerkers alleen binnen Europa reizen, heeft een bedrijf geen uitgebreide Werelddekking nodig. Om in te spelen op die verschillen, heeft Europeesche Verzekeringen haar zakenreisverzekering aangepast. De nieuwe Business Travel Insurance (BTI) Collectief bestaat uit 4 heldere pakketten en een verzekering op maat.

 

Office Europe

Voor kantoor- en congresafspraken binnen Europa

Office World

Voor kantoor- en congresafspraken wereldwijd

Field & Factory Europe

Voor industriële en technische werkbezoeken binnen Europa

Field & Factory World

Voor industriële en technische werkbezoeken wereldwijd

Personal Package – verzekering op maat

 

Online hulp via de Hulp op Zak-app

Zakenreizigers reizen vaak alleen. Daarom is het nog belangrijker dat zij in noodgevallen eenvoudig hulp kunnen inschakelen. De Hulp op Zak-app van de Europeesche helpt daarbij. Daarmee hebben medewerkers:

 • de Europeesche Hulplijn direct onder de knop;
 • hun verzekeringsgegevens bij de hand (mits vooraf ingevuld);
 • toegang tot de onlinehulpmodule, zodat zij met onze professionals kunnen communiceren en foto’s van schade of letsel kunnen sturen;
 • een medisch woordenboek in 9 talen.

 

Ruime dekkingen

Met BTI Collectief zijn medewerkers 365 dagen per jaar verzekerd. Tijdens zakenreizen in het buitenland én bij bezoek aan congressen en beurzen in Nederland. Ook zakenreizen per auto, bijvoorbeeld voor bedrijfsbezoek in Duitsland, zijn verzekerd in de 4 pakketten.