Formule 1 reis | Maatwerk of kant-en-klaar?

Sinds Max Verstappen in de formule 1 actief is, is het aantal formule 1 liefhebbers in Nederland verder gestegen. Dat betekent ook dat het aantal Nederlanders dat formule 1 races bezoekt eveneens flink is gegroeid en daarmee ook het aanbod aan formule 1 reizen.

De een wil graag een kant en klaar pakket om de betreffende formule 1 race te bezoeken. De ander wil een reis geheel naar eigen wens. Bij ons kan beiden. We inventariseren eventueel eerst samen met u wat uw precieze wensen en eisen zijn en zoeken of maken dan de reis die bij u past.

Naar wat voor formule 1 reis bent u op zoek?
Binnen of buiten Europa?

Welke formule 1 race u ook wilt bezoeken, de vluchten, transfers, uw hotel en de juiste plek op de tribune worden speciaal voor u in uw arrangement samengebracht. Het is uw reis en die moet naar uw zin zijn. Naast bovengenoemde basis element van een formule 1 reis is er nog meer om aan uw reis toe te voegen.

Voor de Grand Prix van Abu Dhabi, ook dit jaar weer de afsluiting van het Formule 1 seizoen en voor de Grand Prix van Spanje, hebben we diverse interessante arrangementen samengesteld en deze zijn voor de snelle beslissers nu al te boeken. Klik op onderstaande buttons om meteen de arrangementen te bekijken en te boeken! Uiteraard kunnen we ook een reis op maat voor u samenstellen.

Wij zijn aangesloten bij

Wel zo veilig!