Formule 1 reizen

F1 liefhebbers

Het aantal Formule 1-liefhebbers in Nederland is flink gestegen en de Max Verstappen-fans zijn de laatste jaren alleen maar toegenomen. Dat betekent ook dat het aantal Nederlanders dat Formule 1 races bezoekt eveneens flink is gegroeid en daarmee ook het aanbod aan Formule 1 reizen. Bent u al een liefhebber, of wilt u graag een Grand Prix reis meemaken – geheel verzorgd? Total Travel helpt u daar graag bij!

Neem gerust contact met ons op zodat we voor u een geschikte F1 reis op maat kunnen maken.

Complete reizen

De één wil graag een kant-en-klaar pakket om de betreffende Formule 1 race te bezoeken, de ander wil liever een reis geheel naar eigen wens. Bij Total Travel zijn beide opties mogelijk. Geen arrangement is te gek. Bij een compleet verzorgde arrangement inventariseren wij eerst samen met u wat uw precieze wensen en eisen zijn, en zoeken of maken dan de reis die bij u past. Het betekent dat zowel het formule 1 weekend, maar ook alles ervoor en erna volledig op maat kan worden samengesteld op basis van uw wensen.

Welke Formule 1 race u ook wilt bezoeken, de vluchten, transfers, uw hotel en de juiste plek op de tribune worden speciaal voor u in uw arrangement samengebracht. Het is uw reis en die moet naar uw zin zijn. Naast bovengenoemde basiselement van een Formule 1 reis is er nog meer om aan uw reis toe te voegen. Doet u liever alles zelf? U kunt in uw arrangement er eveneens voor kiezen om met eigen vervoer naar het hotel of naar de Grand Prix af te reizen. Wij voorzien u uiteraard van kaartjes voor de Grand Prix met tribuneplek. Total Travel brengt u totale ontzorging tijdens uw raceweekend.

Formule 1 kalender 2024

Ook voor groepen

Kunt u ook niet wachten om een overwinning van uw favoriete coureur mee te maken en deze ervaring te delen met een groep vrienden of zakelijke relaties? Staat u nu al te popelen om na afloop met anderen na te genieten van het spektakel? Wij ook. Daarom organiseren wij ook groepsreizen. Zo kunt u tegen (al of niet tegen betaling) voor een bepaalde periode een aantal vliegtuigstoelen als optie reserveren waar u niet aan vastzit.

Onze specialisten verzorgen niet alleen de offerte voor uw groeps-vliegreis, maar ook de verdere afhandeling, van namen invoeren tot inchecken. U kunt zich volledig over uw gasten ontfermen en genieten van uw F1-weekend. Zo houdt u tijd over om de stad te bezoeken of te genieten van de activiteiten rondom de Grand Prix.

Ook benieuwd of vliegtickets voor groepen een uitkomst biedt voor uw groepsreis of als F1 incentive? Laat dan een berichtje achter via onderstaande knop of geef ons een belletje. We maken graag op korte termijn een afspraak met u. Onze specialisten staan gereed om voor u aan de slag te gaan.

Wij zijn aangesloten bij

Wel zo veilig!