Incentives

Heeft u met het bedrijf goed jaar achter de rug en wilt u dat op een speciale manier vieren met uw medewerkers? Of heeft u verkoop medewerker die wel eens een extraatje verdient? Dan is een incentive dé manier om hen hiervoor te bedanken en tevens te motiveren voor het volgende jaar! Het is tevens ook een prima instrument om uw top 25 klanten te bedanken voor hun trouwe relatie. Kortom: u heeft de aanleiding, wij de perfecte invulling!

Naar wat voor incentive bent u op zoek?
Meer over incentives

Aangezien wij ook incentives op maat met u samenstellen, is de variëteit in gigantisch. Vele bestemmingen bieden de meest uiteenlopende belevenissen. Zo kunt u een incentive naar bijvoorbeeld München laten uitwerken, waar u o.a.de BMW fabriek bezoekt en ‘s avonds dineert in een echte Beiers bierlokaal. Of past een incentive naar het noorden van Zweden inclusief een bezoek aan het Sami volk beter bij uw doel. Mogelijkheden genoeg dus om een incentive samen te stellen die een onuitwisbare indruk maakt bij uw medewerkers, relaties en ook bij uzelf. De extra motivatie die een incentive meestal oplevert, maakt het de investering dubbel en dwars waard!

Wij nemen u graag het gehele traject van idee tot uitvoering uit handen, zodat u zich vooraf kunt blijven concentreren op uw eigen werk en tijdens de uitvoering net zo kunt genieten als de rest en nergens omkijken naar heeft. De incentive die wij voor u creëren is uiteraard geheel volgens uw wensen, eisen en budget!
Zullen we een keer vrijblijvend brainstormen? Of u nu een incentive om de hoek wilt of in een wereldstad als New York, wij maken er altijd een onvergetelijke belevenis van voor u en uw gezelschap. The sky is the limit!

Wij zijn aangesloten bij

Wel zo veilig!