Ons team #trots

Arlet

Business Travel

Bernadet

Business Travel

Celine

Leisure & Events
Ilse Balvert

Ilse

Business Travel

Linda

Finance Manager

Milan

Online Marketeer

Robert

Managing Director / Owner

Sophie

Leisure & Events
De tijdlijn

2006

Oprichting Total Travel B.V.
jkavdsfkjadhsvfkjasdvfkjasvdfjh aso fasdf asdjfhahksdgf

Uitbreiding team
2007

2008

Emir Tours
Emir tours als merk opgericht

2009

Formule1reizen.com
Formule1reizen.com opgericht
Over ons

Total Travel is in 2006 opgericht als puur zakenreisbureau en sindsdien is Total Travel uitgegroeid tot een allround full service reisbureau met een team van 10 personen. Met dit team worden niet alleen zakenreizen, maar ook o.a. incentives, events, formule 1 reizen en ook vakantiereizen voor onze klanten volledig verzorgd. Elders op deze website kunt u ons volledige aanbod op uw gemak bekijken.

We noemen onszelf ook wel eens een ‘boutique’ reisbureau, omdat we met ons team heel persoonlijk contact hebben met onze klanten en daardoor ook korte lijnen en optimale service. Als u ons belt zal het zelden gebeuren dat de telefoon meer dan 3 keer overgaat voordat we hem oppakken. Een automatische welkomsttekst met een keuze menu willen we al helemaal niet.

Sinds kort hebben we voor de formule 1 reizen een apart merk in het leven geroepen: formule1reizen.com. De naam suggereert wellicht een website waar je uitsluitend online formule 1 reizen kunt boeken, maar niets is minder waar. We willen ook voor dit soort reizen op maat uw reis samenstellen en persoonlijk advies geven over de invulling van de reis, inclusief de formule 1 toegangskaarten.

Kortom, wilt u zakelijk of privé, individueel of met een groep op reis, het team van Total Travel staat voor u klaar. Bel of email ons gerust voor een vrijblijvend voorstel.

Actueel reisadvies:

X