Sportreizen

Sportreizen zijn wat ons betreft reizen waar u naar sport gaat kijken of reizen waar u zelf gaat sporten.

Het aanbod op het gebied van sportreizen is zo uitgebreid dat het bijna onmogelijk is om alles voorbij te laten komen en daarom zetten we een aantal sporten in de spotlight. Dat betekent dat we andere sportreizen wel degelijk verzorgen en we overleggen ook deze graag met u.

De sportreizen welke we benoemen zijn formule 1 reizen, golfreizen en voetbal reizen. Belangrijke reden hiervoor is dat sportreizen op dit gebied erg populair zijn en we deze dan ook vaker verzorgen dat andere sportreizen.

Naar wat voor sportreis bent u op zoek?
Meer over sportreizen

Van de uitgelichte sportreizen willen we formule 1 reizen graag nog wat nader toelichten. Dit heeft o.a. te maken voor de passie en bijzondere interesse die we hebben voor de formule 1. Robert Vis, eigenaar van Total Travel zat al in de jaren zeventig en tachtig op het circuit van Zandvoort op de tribune te kijken naar de toenmalige helden Niki Lauda, Alain Prost en zag hij Ayrton Senna in zijn debuut jaar. In de jaren daarna heeft hij nog diverse Grand Prix bezocht en na de oprichting van Total Travel werd in het tweede jaar van het bestaan al de eerste formule 1 reis georganiseerd voor 75 gasten.

Uiteindelijk heeft dit er in geresulteerd dat we eind 2019 hebben besloten om de formule 1 reizen onder een apart merk te gaan aanbieden, formule1reizen.com. We nodigen u graag uit onze formule 1 website te bezoeken. Dit kan via onderstaande knop.

Wij zijn aangesloten bij

Wel zo veilig!