Midden-Oosten

Al jaren zijn wij specialist als het gaat om reizen naar de Verenigde Arabische Emiraten (o.a. Dubai), Oman en Jordanië. Ons eerste bezoek was ruim 16 jaar geleden en ongeveer 100 bezoeken verder, durven we voorzichtig te stellen dat we het e.e.a. weten over deze landen.

Graag willen we deze kennis en ervaring inzetten om voor u een onvergetelijke reis samen te stellen en te verzorgen. Hoe we dat doen gaan we u in dit gedeelte van onze website graag (steeds) verder toelichten. Daartoe zullen er de komende weken daarom meer pagina’s worden toegevoegd met interessante informatie over deze drie bestemmingen en de fantastische reizen die je er naar toe kunt maken.

Maar schroom niet om ons alvast te vragen om advies en eventueel een vrijblijvend voorstel.

Email naar info@totaltravel.nl of bel naar 078-6817579. Op de oranje button klikken kan ook en dan komt u vanzelf op een formulier uit om uw interesse aan ons kenbaar te maken.

Introductie

Het Midden-Oosten is een regio gelegen tussen Azië en Afrika, met diverse landen en culturen. Het is een gebied dat bekend staat om zijn rijke geschiedenis, diverse religies, en belangrijke rol in de wereldgeschiedenis.

Een van de meest opvallende steden in de regio is Dubai, gelegen in de Verenigde Arabische Emiraten. Dubai is een stad van contrasten, met indrukwekkende wolkenkrabbers, uitgestrekte woestijnen, luxe resorts en een rijke cultuur. Het is een populaire toeristische bestemming en een belangrijk zakencentrum voor de regio. De stad heeft de afgelopen decennia een snelle ontwikkeling doorgemaakt en heeft zich gevestigd als een van de meest dynamische en kosmopolitische steden ter wereld.

Emiraten, Oman en Jordanië

De Verenigde Arabische Emiraten, Oman en Jordanië zijn drie landen die zich in het Midden-Oosten bevinden en elk een unieke geschiedenis en cultuur hebben.

De Verenigde Arabische Emiraten, vaak afgekort als de VAE, is een federatie van zeven emiraten gelegen aan de Perzische Golf en de Golf van Oman. Het land is bekend om zijn moderne steden, luxe resorts en torenhoge wolkenkrabbers, en is een belangrijk handelscentrum voor de regio.

Oman is een sultanaat gelegen aan de zuidoostkust van het Arabisch Schiereiland en staat bekend om zijn spectaculaire landschappen, waaronder uitgestrekte woestijnen, groene oases en hoge bergen. Het land heeft een rijke geschiedenis en cultuur, met oude forten, traditionele dorpen en kleurrijke markten die bezoekers aantrekken.

Jordanië is een koninkrijk gelegen in het hart van het Midden-Oosten en is bekend om zijn rijke geschiedenis, prachtige landschappen en gastvrije bevolking. Het land heeft een aantal van ‘s werelds meest indrukwekkende archeologische vindplaatsen, waaronder de oude stad Petra, en is de thuisbasis van de Dode Zee, een uniek zoutmeer dat bekend staat om zijn geneeskrachtige eigenschappen.

Hoewel elk van deze landen unieke kenmerken heeft, delen ze allemaal een gemeenschappelijke geschiedenis en culturele identiteit als onderdeel van de bredere regio van het Midden-Oosten.

Ook voor (zakelijke) incentives

Incentivereizen naar de Verenigde Arabische Emiraten, Oman en Jordanië zijn populair onder bedrijven die hun medewerkers willen belonen voor hun inzet en prestaties. Deze bestemmingen bieden unieke ervaringen en een onvergetelijke reis voor de deelnemers.

De Verenigde Arabische Emiraten biedt een moderne en kosmopolitische ervaring met luxe accommodaties, uitgebreide winkelcentra en adembenemende bezienswaardigheden zoals de Burj Khalifa en de Sheikh Zayed-moskee.

Oman biedt de mogelijkheid om te genieten van de natuurlijke schoonheid en de rijke cultuur van het land, met activiteiten zoals kamelenritten door de woestijn, wandelen door de bergen en het verkennen van oude forten en dorpjes.

Jordanië biedt de mogelijkheid om enkele van ‘s werelds meest indrukwekkende archeologische vindplaatsen te bezoeken, zoals de oude stad Petra en de Romeinse ruïnes van Jerash. Het land biedt ook een spectaculair landschap met de Dode Zee en de Wadi Rum-woestijn.

Incentivereizen naar deze bestemmingen bieden niet alleen een beloning voor de prestaties van medewerkers, maar ook de mogelijkheid om de rijke cultuur en geschiedenis van het Midden-Oosten te ontdekken en onvergetelijke ervaringen op te doen.

Wij zijn aangesloten bij

Wel zo veilig!