Incentives

Home / Incentives

Ontwikkelen van unieke en vernieuwende incentives is onze specialiteit!

Heeft u een goed jaar achter de rug en wilt u dat op een speciale manier vieren met uw medewerkers? of heeft u goedverkopende vertegenwoordiger die wel eens een extraatje verdient? Dan is een incentive dé manier om hen hiervoor te bedanken en tevens te motiveren voor het volgende jaar! Ook om relaties eens goed in het zonnetje te zetten, is een incentive de perfecte optie.

De variëteit is gigantisch, er valt overal wel wat te beleven. Incentives zorgen echt voor een onvergetelijke reis en laten tevens een onuitwisbare indruk achter bij medewerkers, relaties en uzelf. Dit leidt vaak tot een verbetering van de teamspirit, waardoor deze reizen zich zelf eigenlijk ‘terug verdienen’!

Wij nemen u de gehele organisatie uit handen, zowel voor als tijdens de reis, zodat u zich op de deelnemers kunt richten en net als iedereen volop kan genieten van uw incentive. Alles is mogelijk en wij passen ons volledig aan aan uw eisen en budget. Er wordt tot in detail gewerkt en u wordt compleet ontzorgd.

Hieronder vindt u een aantal incentive bestemmingen die u wellicht op ideeën brengt. Uiteraard zijn dit slechts enkele voorbeelden en bieden wij veel meer mogelijkheden. Of het nu dichtbij is of ver weg, wij maken er een onvergetelijke belevenis van voor u en uw gezelschap. The sky is the limit! 

Barcelona
incentives Barcelona
Boedapest

Budapest - Incentives
Brugge

incentive Brugge
Dubai
IJsland
Jordanië
Lapland
Londen
Madrid 
New York
Parijs
Praag
Sicilië
Valencia
Venetië
Wintersport