Incentive Londen

Home / Incentives / Incentive Londen

Incentive Londen
Incentive Londen
Incentive Londen
Incentive Londen

Incentive Londen

Londen is één van de meest fantastische steden ter wereld en staat bekend om haar enorme historische en culturele aanbod. Hier vindt u de nationale kunstcollecties, een groot aantal belangrijke bezienswaardigheden en natuurlijk de Koninklijke familie. Een incentive Londen biedt u een unieke culturele ervaring.
Daarnaast kunt u hier uw hart ophalen in de fantastische winkelstraten. Van warenhuizen vol glamour tot onafhankelijke designer boetieks en straatmarkten. Er zijn oneindig veel mogelijkheden!
Alsof dat nog niet genoeg is, is ook het nachtleven niet eenvoudig te evenaren. Er zijn duizenden restaurants, bars, bioscopen, theaters en nachtclubs met live muziek, cabaretvoorstellingen en komische optredens. In de hoofdstad valt altijd wel iets speciaals te beleven en is daarom een perfecte stad voor uw incentive.

Mogelijkheden incentive Londen

– Bekijk de stad vanuit de lucht in de Londen Eye, het grootste reuzenrad ter wereld (Die met de glazen capsules)
– Met RIB boten varen over de Thames
– Bezoek de BBC Studios
– Rondleiding per fiets of met een Engelse dubbeldekker
– Dinnershow in een cabaret restaurant
– Shoppen met een personal shopper
– Bezoek een musical op West End
– Rondleiding door de beroemde wijken Kensington, Chelsea en natuurlijk Notting Hill en Soho
– Ontdek de stad door middel van een Treasure Hunt
– Bezoek een wedstrijd van Arsenal, Tottenham Hotspur of Chelsea of één van de andere Engelse voetbalclubs. Bekijk hier de Engelse voetbalkalender
– Wimbledon hondenrenbaan. Hondenrennen is een populair tijdverdrijf van de Londenaars. Bij het hondenrennen krijgen de gasten een klein budget om in te zetten op de racehonden. Vanuit een restaurant met een perfect uitzicht op de baan worden de races bekeken, kan er worden ingezet en wordt er gedineerd

Denk ook aan andere steden in Engeland als Manchester, Birmingham en Liverpool. Heeft u vragen of andere ideeën? Neem gerust contact met ons op en wij helpen u verder!