Voetbalreizen

Home / Privé: Sportreizen / Voetbalreizen

voetbalreizen
voetbalreizen
Voetbalreizen
Voetbalreizen

Voetbalreizen naar uw favoriete club boekt u ook bij Total Travel!

Voetbalreizen zijn een prachtig voorbeeld om zelf te scoren bij uw relaties, klanten of werknemers. Een voetbalreis is gemakkelijk te combineren met een zakenreis, vooral in Europa. Bijna elk Europees land heeft wel een aansprekende club die zeker een bezoek waard is. Neem bijvoorbeeld Engeland en de Premier League, waar elk jaar een zinderende strijd om de titel ontstaat tussen verschillende topclubs, zoals Chelsea, Tottenham Hotspur, Arsenal, Manchester City/United en de verassing van afgelopen seizoen, Leicester City.
Verder zou u met uw gezelschap aanwezig kunnen zijn bij de grootste voetbalclash ter wereld, El Clasico. Deze wedstrijd, die meerdere keren per jaar gespeeld wordt tussen Barcelona en Real Madrid, bevat meerdere voetbalsterren tegelijk op het veld. Tijdens deze 90 minuten kunt u genieten van onder andere de twee beste spelers ter wereld, Lionel Messi en Cristiano Ronaldo. Buiten deze twee topspelers bestaat eigenlijk de gehele selectie van Barcelona en Real Madrid uit beelderige voetbalkunstenaars!
Naast de strijd in elk land individueel, is het ook mogelijk een wedstrijd op Europees niveau te bezoeken, de Champions League. Hier vind u de absolute topwedstrijden waar u een niet te vergeten indruk mee kunt achterlaten. Met het aankomende WK in Rusland ontstaan er ook daar een aantal spectaculaire wedstrijden tussen de beste elftallen ter wereld, waartoe voetbalreizen het zeker waard zijn!

Voetbalreizen, het complete plaatje

Wij kunnen het gehele pakket voor u samenstellen. Een privéreis of gecombineerd tijdens een zakenreis, het maakt voor ons niet uit. Naast het regelen van de tickets stellen we het hele pakket voor u samen, inclusief vluchten, hotels en extra’s. Bijna alles is mogelijk! Bent u geïnteresseerd in voetbalreizen? Neem dan gerust contact met ons op om alle mogelijkheden door te nemen.

Hieronder vind u de kalenders van een aantal aansprekende voetbalcompetities. Als uw competitie of club er niet bijstaat, vraag gerust naar de opties!

Kalender Premier League

Kalender Serie A

Kalender Primera Division

Kalender Bundesliga