Formule 1 reizen

Waarom wij formule 1 reizen organiseren willen we reizen graag nader toelichten. Dit heeft o.a. te maken voor de passie en bijzondere interesse die we hebben voor de formule 1. Robert Vis, eigenaar van Total Travel zat al in de jaren zeventig en tachtig op het circuit van Zandvoort op de tribune te kijken naar de toenmalige helden Niki Lauda, Alain Prost en zag hij Ayrton Senna in zijn debuut jaar.

In de jaren daarna heeft hij nog diverse Grand Prix bezocht en na de oprichting van Total Travel werd in het tweede jaar van het bestaan al de eerste formule 1 reis georganiseerd voor 75 gasten.

Sinds Max Verstappen in de formule 1 actief is, is het aantal formule 1 liefhebbers in Nederland verder gestegen. Dat betekent ook dat het aantal Nederlanders dat formule 1 races bezoekt eveneens flink is gegroeid en daarmee ook het aanbod aan formule 1 reizen.

De een wil graag een kant en klaar pakket om de betreffende formule 1 race te bezoeken. De ander wil een reis geheel naar eigen wens. Bij ons kan beiden. We inventariseren eventueel eerst samen met u wat uw precieze wensen en eisen zijn en zoeken of maken dan de reis die bij u past.

Welke formule 1 race wilt u bezoeken?
Of een van de andere races?
Wij zijn aangesloten bij

Wel zo veilig!