Zakenreizen

Home / Zakenreizen

Zakenreizen

Een ticket, hotel of een huurauto boeken is op zichzelf niet zo moeilijk in het hedendaagse internet tijdperk. Echter het juiste ticket of een op de juiste manier verzekerde huurauto boeken tegen de laagste prijs, zonder er zelf tijd in te hoeven steken, is al een stuk lastiger en vereist de nodige creativiteit en ervaring. met behulp  van geavanceerde reserveringssystemen en reisprogramma’s kunnen wij voor u de meest gunstige tarieven, van over de hele wereld, vergelijken en uitzoeken. Onze zakenreis experts staan voor u klaar om uw zakenreizen compleet uit handen te nemen en zo flexibel en comfortabel mogelijk te laten verlopen.

Slim zakenreizen boeken

Door middel van slim en efficiënt boeken kunnen er flinke kosten bespaard worden. Zo kijken wij bijvoorbeeld of er een mogelijk is om twee aparte tickets te  combineren van en naar uw bestemming in plaats van een retourticket om zo de kosten van uw zakenreizen te drukken. Er wordt ook gekeken of een vertrek vanuit een luchthaven van onze buurlanden (België en Duitsland) voordeliger is in vergelijking met de Nederlandse luchthavens. Niet alleen op vliegtickets kan er bespaard worden. Door contracten en afspraken met verschillende leveranciers kunnen wij mogelijk voor u de kosten op hotels en huurauto’s ook nog eens flink reduceren.

Zakenreizen tot in details geregeld

Alles tot in de details geregeld. Of u nou wel of geen ruimbagage meeneemt, een stoel in het gangpad of aan het raam wilt, Business, first class of Economy class reist, wij verzorgen uw reiswensen. Vandaar dat wij met onze dienstverlening op het gebied van zakenreizen, u een kostenbesparende en persoonlijke service bieden, waar geen enkele website tegen op kan.

Vliegtickets

Zakenreizen vliegtickets

Hotels

Zakenreizen hotels

Huurauto’s

Zakenreizen - huurauto's

Internationale treinen

Zakenreizen - internationale treinen

Verzekeringen

zakenreizen verzekeringen

Aan u de keuze

zakenreizen aan u de keuze

 Compleet aanbod

zakenreizen compleet aanbod