Incentives

Heeft u met het bedrijf goed jaar achter de rug en wilt u dat op een speciale manier vieren met uw medewerkers? Of heeft u verkoop medewerker die wel eens een extraatje verdient? Dan is een incentive dé manier om hen hiervoor te bedanken en tevens te motiveren voor het volgende jaar! Het is tevens ook een prima instrument om uw top 25 klanten te bedanken voor hun trouwe relatie. Kortom: u heeft de aanleiding, wij de perfecte incentive!

De mogelijkheden
Meer over incentives

De variëteit in incentives is gigantisch. Vele bestemmingen bieden de meest uiteenlopende belevenissen. Zo kunt u een incentive naar bijvoorbeeld München boeken. U kunt daar de BMW fabriek bezoeken en ‘s avonds dineren in een echte beierse bierzaal en genieten van een traditioneel bord zuurkool. Hoe tof is dat? Mogelijkheden genoeg dus om een incentive samen te stellen die een onuitwisbare indruk maakt bij uw medewerkers, relaties en ook bij uzelf. De extra motivatie die een incentive meestal oplevert, maakt het de investering dubbel en dwars waard!

Wij nemen u graag het gehele traject van idee tot uitvoering uit handen, zodat u zich vooraf kunt blijven concentreren op uw eigen werk en tijdens de incentive net zo kunt genieten als de rest en nergens omkijken naar heeft. De incentive die wij voor u creëren is uiteraard geheel volgens uw wensen, eisen en budget!
Doe hier alvast inspiratie op of vraag via onderstaande knop meteen meer informatie of een offerte aan. Of u nu een incentive om de hoek wilt of in een wereldstad als New York, wij maken er altijd een onvergetelijke belevenis van voor u en uw gezelschap. The sky is the limit!

Actueel reisadvies:

X