Zakenreizen

Het boeken van zakenreizen is het op een efficiënte en voordelige manier boeken van met name vliegtickets, hotels en/of huurauto’s. Klinkt simpel en logisch, maar dat is het niet altijd.

Zeker niet als je als management assistent de zakenreizen voor meerdere collega’s moet boeken. Allemaal verschillende mensen met verschillende wensen en dan moet ook het reisbeleid van het bedrijf nog gerespecteerd worden. Maar ook als je je eigen zakenreizen boekt, heb je je vaak aan regels en richtlijnen te houden. Een simpel retourtje Londen of Milaan boeken is dan toch nog een hele klus. Om nog maar te zwijgen over wat er allemaal bij komt kijken als je een reis wilt wijzigen.

Total Travel heeft specialisten in huis om uw zakenreizen efficiënt en voordelig te boeken. Zo hoeft u uw hoofd niet te breken over de vele mogelijkheden die er per reis zijn. Bekijk hier onder alle mogelijkheden of vraag direct een offerte aan!

Wat wij voor u kunnen betekenen
Meer over zakenreizen

Total Travel heeft specialisten in huis om uw zakenreizen efficiënt en voordelig te boeken zonder dat u uw hoofd hoeft te breken over de vele mogelijkheden die er per reis zijn. Wij hebben een speciaal boekingssysteem voor vliegtickets. Hierin kunnen wij precies zien wat bijvoorbeeld uw reisbeleid is. Ook kunnen we specifieke wensen van uw medewerkers opslaan. Zo kunnen wij u de juiste service verlenen. Alles uiteraard volgens de richtlijnen van de AVG en in overleg met u opgeslagen.

Afhankelijk van de specifieke wensen offreren wij een compleet maatwerk voorstel gemiddeld binnen 3 uur. Zo kunt u snel anticiperen op uw zakenreizen. Bovendien blijven we meedenken en bieden u daarom ook oplossingen voor bijvoorbeeld een dag eerder vertrek. Wellicht dat u hiermee weer 300 kunt besparen. Uiteindelijk is de keuze aan u, maar u weet dat u slechts nog uit de beste oplossingen een keuze hoeft te maken en het vervolgens verder geregeld wordt. Desgewenst inclusief hotel en huurauto. En dan bovendien alles op één factuur, dus lekker overzichtelijk.

De dienstverlening die wij u kunnen aanbieden op het gebied van zakenreismanagement omvat uiteraard nog veel meer en daarom kunt u via een van onderstaande buttons meer te weten komen of specifieke onderdelen van een zakenreis en hoe wij u daarbij kunnen assisteren.

Heeft bovenstaande u er inmiddels van overtuigd dat het zal lonen een keer persoonlijk kennis te maken om verder te praten over samenwerking bij het verzorgen van uw zakenreizen, bel of email ons voor een afspraak en dan nemen wij gebak mee bij de koffie. Beloofd!

Actueel reisadvies:

X